Nyheder

Vi bygger på tillid og tager socialt ansvar

Bo Michelsen A/S på jobmesse i Haderslev

Der var rig mulighed for at fortælle om hvorfor et job hos Bo Michelsen A/S er attraktivt på den afholdte jobmesse arrangeret af Haderslev Kommune. Vi har fokus på tillid, fleksibilitet og nytænkning, ikke bare i samarbejdet med bygherre, rådgivere og entreprenører, men i høj grad også i forholdet til vores ansatte.

Jobmessen gav både mange gode kontakter til nye kommende medarbejdere, og mulighed for at drøfte praktikforløb med kommunens jobkonsulenter så vi i samarbejde kan få flere ind på arbejdsmarkedet.

Hos Bo Michelsen A/S har vi gode erfaringer med at ansætte udsatte borgere, og vi deltog derfor på jobmessen i Haderslev for at være med til at give dem en chance på arbejdsmarkedet.

Læs artikel i JV 

"Bo Michelsens oplæg var lige som det skulle være"

Det gode samarbejde

Alssund Kollegiet i Sønderborg er et af de projekter vi er særlig stolte af. Ikke kun fordi byggeriet er blevet super godt, men særligt fordi samarbejdet med Arkitekterne Blaavand & Hansson, LINK Arkitektur og rådgivervirksomheden Sweco forløb fantastisk.

Ny medejer ved Bo Michelsen A/S

Vi er utroligt glade for, at Jeppe Markmann Olesen er blevet medejer af Bo Michelsen.

Jeppe har været en nøglemedarbejder hos os i mange år og har i løbet af de sidste tre år været med til at trimme og styrke virksomheden – og ikke mindst til at lægge den strategi, der skal bringe os ind i fremtiden.

Vi tror nemlig på ejerskab, samarbejde og på, at godt håndværk aldrig går af mode.

Læs artikel hos Building Supply

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik