VI ER EN STÆRK MEDSPILLER

Fagentreprise

Takket være en dedikeret og dygtig medarbejderstab på 70 mand kan vi stille med de helt rigtige mennesker til at klare stort set alle fagentrepriser inden for beton- og murerarbejde samt elementmontage.

Vi er holdspillere, så vi vil gøre alt for at få samarbejdet med alle involverede til at fungere så problemfrit som overhovedet muligt.

Vi var også med på holdet, da Højer Kirke skulle renoveres. Menighedsrådet stillede selvfølgelig store krav til kvaliteten i arbejdet, og vi brugte traditionelle håndværksmæssige metoder for at skabe de flotteste løsninger.

Kompetencer

Lokal kvalitet

Over 45 års erfaring fra mange forskellige byggeprojekter betyder, at vi i dag klarer stort set alle opgaver - store som små. Uanset om du vælger os til at udføre en totalentreprise, en hovedentreprise, en fagentreprise eller en mindre reparation, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores bedste.

Vi sætter stor ære i at være professionelle, ansvarlige og kvalitetsbevidste i alt, hvad vi gør. Gennem hele projektet holder vi fokus på kvaliteten og bygherren - nøjagtigt som vi har gjort det, siden firmaet blev grundlagt i 1975.

Geografisk dækker vi hele Sydjylland - herunder hele Trekantsområdet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik