VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD – HVER GANG

Totalentreprise

Med Bo Michelsen som din totalentreprenør, skal du hverken tænke på tegninger eller træværk.

Vi har en lang række faste samarbejdspartnere, som vi kender godt og har tillid til. Når vi kender projektet, sammensætter vi det bedste hold til at udføre lige netop den opgave.

Da vi var totalentreprenører på den store og flotte udvidelse af Ribe Fritidscenter, havde vi for eksempel brug for et hold med en bred viden inden for forskellige materialer og produkter. Udvidelsen indebar en lang række forskellige specialindretninger som springhal, fysioterapi og fitnesscenter – alt sammen nøje afstemt i forhold til hinanden.

Kompetencer

Lokal kvalitet

Over 45 års erfaring fra mange forskellige byggeprojekter betyder, at vi i dag klarer stort set alle opgaver - store som små. Uanset om du vælger os til at udføre en totalentreprise, en hovedentreprise, en fagentreprise eller en mindre reparation, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores bedste.

Vi sætter stor ære i at være professionelle, ansvarlige og kvalitetsbevidste i alt, hvad vi gør. Gennem hele projektet holder vi fokus på kvaliteten og bygherren - nøjagtigt som vi har gjort det, siden firmaet blev grundlagt i 1975.

Geografisk dækker vi hele Sydjylland - herunder hele Trekantsområdet.

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen for hele byggeprocessen - lige fra tegning til færdigt byggeri.

Vi klarer stort set alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik