Nyheder

Vi bygger på tillid og tager socialt ansvar

Bo Michelsen A/S på jobmesse i Haderslev

Der var rig mulighed for at fortælle om hvorfor et job hos Bo Michelsen A/S er attraktivt på den afholdte jobmesse arrangeret af Haderslev Kommune. Vi har fokus på tillid, fleksibilitet og nytænkning, ikke bare i samarbejdet med bygherre, rådgivere og entreprenører, men i høj grad også i forholdet til vores ansatte.

Jobmessen gav både mange gode kontakter til nye kommende medarbejdere, og mulighed for at drøfte praktikforløb med kommunens jobkonsulenter så vi i samarbejde kan få flere ind på arbejdsmarkedet.

Hos Bo Michelsen A/S har vi gode erfaringer med at ansætte udsatte borgere, og vi deltog derfor på jobmessen i Haderslev for at være med til at give dem en chance på arbejdsmarkedet.

Læs artikel i JV 

"Bo Michelsens oplæg var lige som det skulle være"

Det gode samarbejde

Alssund Kollegiet i Sønderborg er et af de projekter vi er særlig stolte af. Ikke kun fordi byggeriet er blevet super godt, men særligt fordi samarbejdet med Arkitekterne Blaavand & Hansson, LINK Arkitektur og rådgivervirksomheden Sweco forløb fantastisk.

Ny medejer ved Bo Michelsen A/S

Vi er utroligt glade for, at Jeppe Markmann Olesen er blevet medejer af Bo Michelsen.

Jeppe har været en nøglemedarbejder hos os i mange år og har i løbet af de sidste tre år været med til at trimme og styrke virksomheden – og ikke mindst til at lægge den strategi, der skal bringe os ind i fremtiden.

Vi tror nemlig på ejerskab, samarbejde og på, at godt håndværk aldrig går af mode.

Læs artikel hos Building Supply

Stort kontorbyggeri med fokus på kvalitet og enestående murerarbejde!

Kontordomicil ved sydhavnen i Aabenraa

Så er vi for alvor kommet i gang i Aabenraa, hvor Bo Michelsen A/S har vundet både råhus- og murerentreprisen i forbindelse med Stenbjerg Ejendommes nye kontordomicil på havnen.

Bo Michelsen A/S er, som en af Sønderjyllands største beton- og murerentreprenører, stolte af at være med til at opføre denne ikoniske bygning i vores lokalområde, og vi er glade for, at vi kan være med til at udføre dette enestående stykke murværk med masser af specialløsninger.

I øjeblikket er vi i gang med pæleramningen for det 2000m² store byggeri, og når råhuset er opført påbegyndes murerarbejdet omkring sommerferien.

Fælles mål opnået gennem godt samarbejde og effektiv opgaveløsning

Samtaleværktøj til brug i udførelsesfasen med vores underentreprenører

I Bo Michelsen A/S har vi fokus på samarbejde og dialog. Derfor har vi sammen med Bülow Management A/S været med til at udvikle et samtaleværktøj til brug i udførelsesfasen med vores underentreprenører.

Formålet er at skabe større forståelse for hinanden og fremme det gode projektsamarbejde ved at få afstemt forventninger til samarbejde, effektivitet og fælles mål.

Vi har afprøvet værktøjet i forbindelse med opstarten af projektet ”Om- og tilbygning af Vejen Kunstmuseum”, hvor Bo Michelsen A/S skal udføre råhusentreprisen. Entreprisen omhandler bl.a. sekantpælevæg, vandtætning, in situ støbte konstruktioner og element- og stålleverancer.

Vi tror på, at vi sammen kan opnå et markant bedre resultat, når vi har et fælles fokus på de afgørende præstationer og tiltag så vi sammen udgør et resultatskabende team.

Almene familieboliger samt fælleshus i totalentreprise

42 boliger på Rådhusgrunden i Ejby

Så kom der blæk på kontrakten og det er nu helt officielt at Bo Michelsen A/S sammen med Rambøll skal projektere og opføre 42 almene familieboliger samt fælleshus på Rådhusgrunden i Ejby.

Projektet udføres i totalentreprise for Boligforeningen Lillebælt. Vi glæder os til et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med både Rambøll, bygherrerådgiveren fra OBH Rådg. Ingeniører og ikke mindst bygherren.

Haderslevkontoret på ny adresse

Bo Michelsen A/S flytter i kontorhus ved Haderslev Havn

Vi er nu flyttet i nyere og flottere lokaler med vores Haderslev kontor. Valget faldt på kontorhuset “Skipperhuset” som ligger skønt placeret ved Haderslev havn. Bo Michelsen A/S har stået for opførelsen så vi er sikre på at flytte ind i et kontormiljø af høj kvalitet.

Vi ser frem til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Se flere billeder

Video: En lærling fortæller om hans arbejde

Et job med ansvar og udfordinger

Hør Jesper fortælle om det fede ved hans arbejde som bygningsstruktør hos Bo Michelsen A/S. 

Det betaler sig at investere i fremtiden!

Danmarksmester i Skills for bygningsstruktører!

I Bo Michelsen A/S har vi altid haft stor fokus på den næste generation af faglærte. Det er vores holdning, at vi selv må påtage os et ansvar for at få udlært kvalificeret arbejdskraft, så vi undgår fremtidig mangel på veluddannede fagfolk.

Alt dette starter med at få skabt kendskab og interesse for byggefagene, så vi kan sikre den faglige kvalitet i fremtiden.

Bo Michelsen A/S har pt. 11 lærlinge, og vi er så heldige at have Danmarks bedste lærling indenfor struktører – kæmpe stort tillykke til Jesper. Det betaler sig at investere i fremtiden!

Samfundsansvar

Indstillet til CSR Partnership Prize

Vi er sammen med SALUS boligadministration blevet indstillet af BL til CSR Partnership Prize for vores fælles indsats for at skabe praktikpladser, lærepladser samt midlertidige og permanente ansættelser til udsatte på projektet "Jørgensgård afd. 33" i Sønderborg.

Vores partnerskab har sammen med Sønderborg Kommune, EUC Syd og jobcenteret sikret kompetente lærlinge til byggeriet og dermed sikret flere uddannede håndværkere til fremtiden.

Samtidig løfter det udsatte ud af arbejdsløshed og understøttelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik