Nyheder

Fælles mål opnået gennem godt samarbejde og effektiv opgaveløsning

Samtaleværktøj til brug i udførelsesfasen med vores underentreprenører

I Bo Michelsen A/S har vi fokus på samarbejde og dialog. Derfor har vi sammen med Bülow Management A/S været med til at udvikle et samtaleværktøj til brug i udførelsesfasen med vores underentreprenører.

Formålet er at skabe større forståelse for hinanden og fremme det gode projektsamarbejde ved at få afstemt forventninger til samarbejde, effektivitet og fælles mål.

Vi har afprøvet værktøjet i forbindelse med opstarten af projektet ”Om- og tilbygning af Vejen Kunstmuseum”, hvor Bo Michelsen A/S skal udføre råhusentreprisen. Entreprisen omhandler bl.a. sekantpælevæg, vandtætning, in situ støbte konstruktioner og element- og stålleverancer.

Vi tror på, at vi sammen kan opnå et markant bedre resultat, når vi har et fælles fokus på de afgørende præstationer og tiltag så vi sammen udgør et resultatskabende team.

Almene familieboliger samt fælleshus i totalentreprise

42 boliger på Rådhusgrunden i Ejby

Så kom der blæk på kontrakten og det er nu helt officielt at Bo Michelsen A/S sammen med Rambøll skal projektere og opføre 42 almene familieboliger samt fælleshus på Rådhusgrunden i Ejby.

Projektet udføres i totalentreprise for Boligforeningen Lillebælt. Vi glæder os til et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med både Rambøll, bygherrerådgiveren fra OBH Rådg. Ingeniører og ikke mindst bygherren.

Haderslevkontoret på ny adresse

Bo Michelsen A/S flytter i kontorhus ved Haderslev Havn

Vi er nu flyttet i nyere og flottere lokaler med vores Haderslev kontor. Valget faldt på kontorhuset “Skipperhuset” som ligger skønt placeret ved Haderslev havn. Bo Michelsen A/S har stået for opførelsen så vi er sikre på at flytte ind i et kontormiljø af høj kvalitet.

Vi ser frem til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Se flere billeder

Video: En lærling fortæller om hans arbejde

Et job med ansvar og udfordinger

Hør Jesper fortælle om det fede ved hans arbejde som bygningsstruktør hos Bo Michelsen A/S. 

Det betaler sig at investere i fremtiden!

Danmarksmester i Skills for bygningsstruktører!

I Bo Michelsen A/S har vi altid haft stor fokus på den næste generation af faglærte. Det er vores holdning, at vi selv må påtage os et ansvar for at få udlært kvalificeret arbejdskraft, så vi undgår fremtidig mangel på veluddannede fagfolk.

Alt dette starter med at få skabt kendskab og interesse for byggefagene, så vi kan sikre den faglige kvalitet i fremtiden.

Bo Michelsen A/S har pt. 11 lærlinge, og vi er så heldige at have Danmarks bedste lærling indenfor struktører – kæmpe stort tillykke til Jesper. Det betaler sig at investere i fremtiden!

Samfundsansvar

Indstillet til CSR Partnership Prize

Vi er sammen med SALUS boligadministration blevet indstillet af BL til CSR Partnership Prize for vores fælles indsats for at skabe praktikpladser, lærepladser samt midlertidige og permanente ansættelser til udsatte på projektet "Jørgensgård afd. 33" i Sønderborg.

Vores partnerskab har sammen med Sønderborg Kommune, EUC Syd og jobcenteret sikret kompetente lærlinge til byggeriet og dermed sikret flere uddannede håndværkere til fremtiden.

Samtidig løfter det udsatte ud af arbejdsløshed og understøttelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik