Vores værdier

 

Vores værdier

Vores værdier er ikke et stykke papir, der bare skal hænge på væggen. De er fundamentet i alt, hvad vi gør - hver dag.

Lige siden grundlæggelsen i 1975 har fleksibilitet, tillid og innovation været grundstenene i vores virksomhed. Fra begyndelsen var værdierne ikke skrevet ned på papir. De var bare en naturlig del af måden at drive forretning på - dybt forankret i alle vores medarbejdere.
Det er de stadig.
Men vi er faktisk så stolte af vores måde at drive forretning på, at vi gerne skilter med det. Derfor har vi omsat vores værdier til ord, så nye kunder kan danne sig et indtryk af, hvad vi står for.

Fleksibilitet
Vi gør alt for at få samarbejdet til at fungere så problemfrit som muligt. Da vi har alle kompetencerne samlet under ét tag, kan vi tilpasse os enhver opgave, og vi strækker os langt - også i tilspidsede situationer, hvor kundens leverancer skal koordineres.

Tillid
Vi er altid ærlige. Når vi laver aftaler omkring et projekt, kan kunden derfor være sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Skulle der opstå divergerende opfattelse af, hvad projektet indeholder, er vi altid åbne omkring vores kalkulationer.

Innovation
Vi har mange års erfaring, men det betyder ikke, at vi løser opgaverne, som vi altid har gjort. Tværtimod giver erfaringen os frihed til at søge at finde nye muligheder i løsningen af en opgave, og vi er altid åbne for at løse eventuelle problemer på en ny måde. For eksempel ved at inddrage vores faguddannede personale.

 
 

“Vores vision er at være den foretrukne entreprenør, når der skal udføres kvalitetsbyggeri i et tillidsfuldt samarbejde”