Udvidelse af Vadehavscentret

Hovedentreprise

Udbygning af Vadhavscentret i Ribe

Lidt sydvest for Ribe har Bo Michelsen A/S udført en større udbygning af Vadehavscentret i hovedentreprise. På dette projekt var der sat store krav til os som hovedentreprenør, da der var tale om unikke løsninger overalt

Efter at Vadehavet blev udpeget som en del af UNESCOS verdensarv blev det nødvendigt med en større udbygning af museet. Det er der kommet en sand perle ud af. I alt 2.000 kvm er blevet bygget til/ombygget med helt særlige løsninger overalt. Lige fra stråtag som facade til robinie lister på taget. Byggeriet taler for sig selv. Det er en sand perle placeret midt i det unikke landskab, udført i højeste fagmæssige kvalitet.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Vadehavscentret
Entreprisesum: 22 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik