Udvidelse af Vadehavscentret

Hovedentreprise

Lidt sydvest for Ribe har Bo Michelsen A/S udført en større udbygning af Vadehavscentret i hovedentreprise. På dette projekt var der sat store krav til os som hovedentreprenør, da der var tale om unikke løsninger overalt, både hvad angår rummenes udformning, de lette konstruktioners opbygning og de flotte synlige trækonstruktioner.
Efter at Vadehavet blev udpeget som en del af UNESCOS verdensarv blev det nødvendigt med en større udbygning af museet så det udover nye udstillingslokaler også kom til at omfatte administration, fællesområder samt undervisningslokaler. Det er der kommet en sand perle ud af. I alt 2.000 kvm er blevet bygget i lette konstruktioner og med helt særlige løsninger overalt. Den ene halvdel er med stråtag på tag og facade og den anden halvdel er beklædt med robinielister på alle udvendige lodrette og skrå flader. Byggeriet taler for sig selv. Det er en sand perle placeret midt i det unikke landskab, udført i højeste fagmæssige kvalitet. Bo Michelsen A/S udførte beton-, murer- og tømrerarbejdet i egenproduktion.      

Årets byggeri 2017              

Kåret til Europas mest bæredygtige museums byggeri 2021

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Esbjerg kommune, Lilli Lindberg
Entreprisesum: 23 mio. kr
Størrelse: 2.000 m2
Sted: Ribe

 

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik