Sønderlunden

Hovedentreprise

65 elegante arkitekttegnede ejerboligere i Kolding

For Kuben A/S har Bo Michelsen opført byggeriet Sønderlunden i hovedentreprise. Sønderlunden er udformet som en meget organisk bebyggelse, hvor 65 elegante 1 og 2 plans arkitekttegnede ejerboliger er en integreret del af landskabet.

Alle boligerne har et boligareal på 105 m2 eller 140 m2, og er opført i gode og gedigne materialer samt i et formsprog, der er både enkelt og harmonisk. Boligerne, der er sammenbyggede i to eller tre enheder, har carport med integreret redskabsrum/udhus og overdækket indgang.

På projektet har Bo Michelsen A/S udført murer- og betonentreprisen i eget regi.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Kuben Byg A/S og SMR Ejendomme
Entreprisesum: 70 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik