Sønderlunden

Hovedentreprise

65 elegante arkitekttegnede ejerboligere i Kolding

For Kuben A/S har Bo Michelsen opført byggeriet Sønderlunden i hovedentreprise. Sønderlunden er udformet som en meget organisk bebyggelse, hvor 65 elegante 1 og 2 plans arkitekttegnede ejerboliger er en integreret del af landskabet.

Alle boligerne har et boligareal på 105 m2 eller 140 m2, og er opført i gode og gedigne materialer samt i et formsprog, der er både enkelt og harmonisk. Boligerne, der er sammenbyggede i to eller tre enheder, har carport med integreret redskabsrum/udhus og overdækket indgang.

På projektet har Bo Michelsen A/S udført murer- og betonentreprisen i eget regi.

Funktion: Hovedentreprise
Bygherre: Kuben Byg A/S og SMR Ejendomme
Entreprisesum: 70 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra tegning til færdigt byggeri. Vi klarer stort set alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen med bygherre og arkitekt. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik