Om-og tilbygning af 109 lejligheder

Totalentreprise

Projektet omhandler om- og tilbygning til Aabenraa Andersboligforening – Afd. 1 & 3 og er iværksat for at skabe en velfungerende og tidssvarende bebyggelse.

Projekter omfatter ombygning og renovering af 130 eksisterende boliger til 109 stk. nye boliger, herunder etablering af en ekstra etage på alle 11 blokke. Alle blokke var totalinddækket i hele perioden.

99 af boligerne ombygges og renoveres totalt med nye køkkener, badeværelser, gulve, lofter, installationer m.v. samt elevator. I de sidste 10 lejligheder renoveres køkken og bad.

Udearealer ombygges og der etableres nye stier, parkeringspladser, tilkørselsveje, legepladser m.v.

Bo Michelsen A/S udførte beton-, murer- og tømrerarbejdet i egenproduktion.

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Aabenraa Andelsboligforening
Entreprisesum: 72 mio. kr
Størrelse: 10.000 m2
Sted: Rugkobbel, Aabenraa

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik