NAB Afd. 13 i Havnbjerg

Hovedentreprise

NAB’s afd. 13 i Havnbjerg som er beliggende ved Ahornvej, Lindevej, Pilevej, Rønnevej og Naurvej blev opført i 1971 som enfamiliehuse i et plan, hvoraf enkelte af boligerne blev opført med kælder, og afdelingen omfatter 54 boliger.

I forbindelse med den gennemgribende renovering fik boligerne nye teglstensfacader og isolering på nye udvidede fundamenter, nye vinduer og døre samt efterisolering af tagkonstruktionen og ny tagbelægning. 20 af boligerne blev også ombygget indvendigt, således de lever op til Landsbyggefondens principper om tilgængelighed. Èn enkelt bolig blev nedrevet.

Bo Michelsen A/S var hovedentreprenør og udførte beton- og murerarbejdet i egenproduktion.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Nordborg Andelsboligforening
Entreprisesum: 60,0 mio. kr.
Størrelse: ca. 5.000 m²
Sted: Havnbjerg på Als

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik