Lindehaven, Sønderborg

Totalentreprise

Bo Michelsen A/S har i totalentreprise opført 126 boliger for Boligforeningen B42 og Hanssen Ejendomme.
De 126 boliger, som er almene og private familie-boliger, er fordelt på 34 rækkehuse i 2-etager samt 5 tårne i op til 6 etager.

Boligerne er opført i hjertet af Sønderborg på den gamle JF-grund i Sønderborg og er alle orienteret omkring et stort fællesareal, der indbyder til samvær. Til lejlighederne er der store altaner, mens der til rækkehusene er store fliseterrasser.

Projektet er skabt med stor fokus på en arkitektonisk løsning, der i materialevalg og konstruktion udmønter sig i robuste boliger med lavt vedligehold, og gennemtænkte boligindretninger der kan tilpasses over tid.

Vi har haft et fælles fokus på bæredygtighed og genbrug i byggeriet, bl.a. ved brug af "Grøn beton" fra Unicon A/S samt i samarbejde med Danfoss opført energieffektive bygninger som kombineret med lavtemperatur-fjernvarme har nedbragt energiforbruget markant.

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Boligforeningen B42 og Hanssen Ejendomme
Entreprisesum: 174mio. kr.
Størrelse: 12.700m² (24.400m² grund)
Sted: Sønderborg

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik