Løgumkloster Refugium

Hovedentreprise

Projektet omfatter opførelse af ny fællessal med tilhørende bi-funktioner, delvis under jorden. Hele udvidelsen er placeret inde i havegårdrummet og sammenkoblet med kælderen, hvorfor det var nødvendigt med en delvis overdækning af bi-funktionerne med haveanlæg.

Det spændende ved denne opgave var at der overalt blev stillet krav til at de anvendte materialer fremstod naturligt med det udseende de har. Derfor krævede det at arbejdet blev udført med stor fagmæssig kvalitet.

Hele forsamlingslokalet blev udført med synlige bærende limtræsbjælker og -søjler og de underjordiske birum blev udført i murværk og hvælvede in-situ støbte betonlofter. Det er et besøg værd.  

Bo Michelsen A/S udførte beton- og murerarbejdet i egenproduktion.


Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Løgumkloster Refugium
Entreprisesum: 8 mio. kr
Størrelse: 500 m2
Sted: Løgumkloster

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik