Jørgensgård

Totalentreprise

Projektet omhandler renovering og nedrenovering af SAB afd. 33, Jørgensgård i centrum af Sønderborg, som Bo Michelsen A/S har gennemført i totalentreprise med egenproduktion i beton, murer og elementmontage.

Afdelingen bestod før ombygningen af 6 stk. 2-etagers blokke med kælder (128 lejligheder), 78 rækkehuse samt 27 ungdomsboliger, i alt 233 lejemål. Samlet lejemål efter renoveringen var 153. 5 stk. 2-etagers boligblokke blev nedrenoveret fra 96 lejligheder til 42 rækkehuse i én etage + kælder. 1 stk. 2-etagers boligblok med 32 lejligheder blev totalrenoveret og ombygget til 24 tilgængelighedsboliger med elevator, gennemlyste rum m.v. 78 rækkehuse blev renoveret med nyt tag, døre og vinduer samt badeværelser – disse var alle beboet under renoveringen. De 27 ungdomsboliger blev ombygget til 9 familieboliger med egen have.

Udearealerne blev renoveret og omdisponeret med nye legepladser, multibane m.v. På byggesagen var der stor fokus på den sociale indsats med inddragelse af udsatte borgere i nærområdet (oprettelse af praktikpladser, lærepladser m.v.), beboerhåndtering og afdækning af de fritlagte konstruktioner.

Funktion: Totalentreprise
Bygherre: Sønderborgandelsboligforening, SALUS
Entreprisesum: 98 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra tegning til færdigt byggeri. Vi klarer stort set alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen med bygherre og arkitekt. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik