Jørgensgård

Totalentreprise

Projektet omhandler renovering og nedrenovering af SAB afd. 33, Jørgensgård i centrum af Sønderborg, som Bo Michelsen A/S har gennemført i totalentreprise med egenproduktion i beton, murer og elementmontage.

Afdelingen bestod før ombygningen af 6 stk. 2-etagers blokke med kælder (128 lejligheder), 78 rækkehuse samt 27 ungdomsboliger, i alt 233 lejemål. Samlet lejemål efter renoveringen var 153. 5 stk. 2-etagers boligblokke blev nedrenoveret fra 96 lejligheder til 42 rækkehuse i én etage + kælder. 1 stk. 2-etagers boligblok med 32 lejligheder blev totalrenoveret og ombygget til 24 tilgængelighedsboliger med elevator, gennemlyste rum m.v. 78 rækkehuse blev renoveret med nyt tag, døre og vinduer samt badeværelser – disse var alle beboet under renoveringen. De 27 ungdomsboliger blev ombygget til 9 familieboliger med egen have.

Udearealerne blev renoveret og omdisponeret med nye legepladser, multibane m.v. På byggesagen var der stor fokus på den sociale indsats med inddragelse af udsatte borgere i nærområdet (oprettelse af praktikpladser, lærepladser m.v.), beboerhåndtering og afdækning af de fritlagte konstruktioner.

Funktion: Totalentreprise
Bygherre: Sønderborgandelsboligforening, SALUS
Entreprisesum: 98 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik