Hotel Svanen

Hovedentreprise

Udbygning af Hotel Svanen Billund

I Billund har Bo Michelsen udført en større udbygning af Hotel Svanen i hovedentreprise. På dette projekt var der sat store krav til os som hovedentreprenør, da tidsplanen for byggeriet var meget stram.

Hotel Svanen er løbende blevet udbygget siden 2003. Den seneste udbygning med 51 værelser, samt ny reception og restaurant, stod færdig maj 2008. Ved at have ekstra stor fokus på tidsplanen fra start lykkedes det at gennemføre det pressede byggeri til tiden, således at bygherren kunne afholde det planlagte bryllup dagen efter aflevering.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Hotel Svanen
Entreprisesum: 33 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik