Haderslev Musikhus

Hovedentreprise

Opførsel af Slesviske Musikhus med høje krav til akustikken

Bo Michelsen har opført det Slesviske Musikhus i hovedentreprise for Haderslev kommune. Huset er opført i gule tegl, også indvendigt. Det der var særligt ved denne opgave var de meget specielle krav til lydisolering og akustiske materialer i selv musiksalen.

Dette lykkedes til fulde og vi har efterfølgende hørt at Bygherre er meget tilfreds med akustikken i musiksalen. Huset består af en ankomstfoyer med tilhørende øverum, og lydstudie. Administration med kontorer og velfærdsfaciliteter samt en musikstue med plads til ca.150 tilhørere og depoter til instrumenter mm.

Byggeriet af det Slesviske Musikhus forløb helt efter planen, og både tidsplan og budget blev overholdt. Byggeriet blev leveret uden mangler - i høj kvalitet og til stor tilfredshed for bygherren.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Slesvigske musikkorps og Haderslev Kommune
Entreprisesum: 14 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik