Boinstitution Bosager

Totalentreprise

Om- og tilbygning af Bosager

Hos boinstitutionen “Bosager“ har Bo Michelsen udført en større om- og tilbygning i totalentreprise for Sønderborg kommune. Ombygningen var en længerevarende proces, idet institutionen igennem hele forløbet, skulle være brugbar for beboerne. Bo Michelsen har forestået tilbygninger på hovedbygningen / kontorer, tilbygning af beboelsesfløje, udbygning af aktivitetscenter samt opførelse af en helt ny fløj i gule mursten. På trods af at opgaven var tidsmæssigt langstrakt, blev byggeriet afleveret til tiden uden væsentlige fejl og mangler. Et typisk Bo Michelsen forløb!

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Sønderjyllands Amt
Entreprisesum: 27,8 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra projektering til færdigt byggeri. Vi klarer alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen A/S med bygherre og dennes rådgivere. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen A/S varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik