Boinstitution Bosager

Totalentreprise

Om- og tilbygning af Bosager

Hos boinstitutionen “Bosager“ har Bo Michelsen udført en større om- og tilbygning i totalentreprise for Sønderborg kommune. Ombygningen var en længerevarende proces, idet institutionen igennem hele forløbet, skulle være brugbar for beboerne. Bo Michelsen har forestået tilbygninger på hovedbygningen / kontorer, tilbygning af beboelsesfløje, udbygning af aktivitetscenter samt opførelse af en helt ny fløj i gule mursten. På trods af at opgaven var tidsmæssigt langstrakt, blev byggeriet afleveret til tiden uden væsentlige fejl og mangler. Et typisk Bo Michelsen forløb!

Funktion: Totalentreprise
Bygherre: Sønderjyllands Amt
Entreprisesum: 27,8 mio. kr.

Gå tilbage

Tilbage til alle referencer

Leverandør af lokal kvalitet

Mere om vores ydelser

Totalentreprise

Ved totalentrepriser står Bo Michelsen A/S for hele byggeprocessen - lige fra tegning til færdigt byggeri. Vi klarer stort set alle opgaver og sikrer et optimalt kvalitetsbyggeri.

LÆS MERE

Hovedentreprise

Ved hovedentrepriser samarbejder Bo Michelsen med bygherre og arkitekt. Vi står for hele byggeprocessen, og sørger for at drømme og tegninger bliver til virkelighed.

LÆS MERE

Fagentreprise

Ved fagentrepriser vil Bo Michelsen varetage specifikke opgaver i en byggeprocess og leverer alt indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage.

LÆS MERE

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik