Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

DE
Have any Questions? +01 123 444 555

Udbygning af Vadhavscentret i Ribe

Lidt sydvest for Ribe har Bo Michelsen A/S udført en større udbygning af Vadehavscentret i hovedentreprise. På dette projekt var der sat store krav til os som hovedentreprenør, da der var tale om unikke løsninger overalt

Efter at Vadehavet blev udpeget som en del af UNESCOS verdensarv blev det nødvendigt med en større udbygning af museet. Det er der kommet en sand perle ud af. I alt 2.000 kvm er blevet bygget til/ombygget med helt særlige løsninger overalt. Lige fra stråtag som facade til robinie lister på taget. Byggeriet taler for sig selv. Det er en sand perle placeret midt i det unikke landskab, udført i højeste fagmæssige kvalitet.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Vadehavscentret
Entreprisesum: 22 mio. kr.

Udvidelsen af Ribe Fritidscenter er udført i 4 etaper for at sikre at centret hele tiden kunne fungere 100 %. Arbejdet der er udført er:

Etape 1
Består af en Multihal til sportsaktiviteter med tilhørende depoter, hall og gang.

Etape 2
Består af en ombygning og tilbygning af administration, køkken og hovedindgang.

Etape 3
Består af en 2 etages bygning indeholdende fysioterapi i stueplan og aktivitetsrum på 1. sal.

Etape 4
Består af en bygning i 2 etage med omklædningsrum i stueplan. 1. sal indrettet til fremtidig aktivitet og møderum. Bygningen skal sammenbygges med eks. loftetage.

Udearealer ombygges, nye stier, ny tilkørselsvej og p-pladser for handicappede etableres.

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Ribe Fritidscenter
Entreprisesum: 23 mio. kr.

Om- og tilbygning af 109 lejligheder
Om- og tilbygning af 109 lejligheder i Åbenrå

Om- og tilbygning ved Aabenraa Andelsboligforening - Afd. 1 og 3 er udarbejdet for at skabe et velfungerende og tidssvarende bebyggelse/boliger for såvel beboere og ejendomsfunktionærer. Projektet omfatter ombygning og renovering af 130 eksisterende boliger til 109 stk. nye boliger. I 99 lejligheder ombygges og renoveres totalt.

Disse lejligheder fraflyttes under ombygningen. I 10 lejligheder (Blok B) renoveres køkken og bad. Disse lejligheder er beboede under renoveringen.

Udearealer ombygges, nye stier, ny tilkørselsvej og p-pladser for handicappede etableres.

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Åbenrå Kommune
Entreprisesum: 69 mio. kr.

Boinstitution Bosager
Om- og tilbygning af Bosager

Hos boinstitutionen “Bosager“ har Bo Michelsen udført en større om- og tilbygning i totalentreprise for Sønderborg kommune. Ombygningen var en længerevarende proces, idet institutionen igennem hele forløbet, skulle være brugbar for beboerne. Bo Michelsen har forestået tilbygninger på hovedbygningen / kontorer, tilbygning af beboelsesfløje, udbygning af aktivitetscenter samt opførelse af en helt ny fløj i gule mursten. På trods af at opgaven var tidsmæssigt langstrakt, blev byggeriet afleveret til tiden uden væsentlige fejl og mangler. Et typisk Bo Michelsen forløb!

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Sønderjyllands Amt
Entreprisesum: 27,8 mio. kr.

Total- og ombygning til VUC Sønderborg

Da den 70 år gamle Sankt Jørgen Skole i Sønderborg skulle gennem en total om- og tilbygning for at have de perfekte rammer om fremtidens læringssted for VUCs kursister og medarbejdere, fik Bo Michelsen opgaven.

Den 4500 kvadratmeter store skole ligger på en bygrund i hjertet af Sønderborg, hvor der stort set ikke er noget udenomsplads - heller ikke byggeplads.Dertil kom, at den nye tilbygning var noget kompliceret og skulle laves på kort tid. Men resultatet er blevet fantastisk flot.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: VUC Sønderborg
Entreprisesum: 45 mio. kr.

Nyt kontorhus ved Haderslev Havn

Super moderne kontorhus med belligenhed ved Haderslev havn.

Skipperhuset er en kantet bygning, der er opført som et skib med stævnen vendt mod øst.

De udvendige mure er opført med en helt ny gul teglsten, der er brændt to gange bl.a. med kalk, som giver muren en flot, cremet farve.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Skipperhuset A/S
Entreprisesum: 19 mio. kr.

60 nye plejeboliger i Augustenborg

For Sønderborg Kommune opfører Bo Michelsen A/S en helt ny Seniorby i Augustenborg by. For et imødegå det stigende behov for plejeboliger opføres 60 plejeboliger og 60 ældrebolig med tilhørende servicecenter. Seniorbyen erstatter plejehjem Caroline Amalie plejehjem.

Entrepriseform: Totalentreprise
Bygherre: Sønderborg Kommune
Entreprisesum: 130 mio. kr.

Nyt samlingssted for Toftlunds skatere

For Tønder kommune har Bo Michelsen i underentreprise opført denne skateboardbane i Toftlund. Banen er beliggende ved Toftlund hallerne, og er blevet et yndet tilholdssted for Toftlunds unge skatere.

Projektet satte store krav til betonarbejdets færdigheder og kvalitet. Blandt andet blev der anvendt en helt speciel glitteteknik på de runde overflader.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Tønder Kommune
Entreprisesum: 19 mio. kr.

Flotte håndværksmæssige løsninger. Store krav til kvaliteten i arbejdet. Der er anvendt gamle håndværksmæssige metoder.

Entrepriseform: Fagentreprise
Bygherre: Højer Menighedsråd
Entreprisesum: 1,2 mio. kr.

Ny tandlægeklinik i Ribe

For privat bygherre har Bo Michelsen A/S opført denne smukke tandlægeklinik i Ribe. Der er hele vejen igennem brugt smukke løsninger og materialer.

Selvom der i en tandlægeklinik skal indarbejdes helt utrolig mange specielle installationer forløb samarbejdet forbilledligt og byggeriet blev afleveret til tiden.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Privat bygherre
Entreprisesum: 9 mio. kr.

Projektet omfatter opførelse af ny fællessal med tilhørende bifunktioner.

Hele udvidelsen er placeret inde i havegårdrummet, hvorfor det var nødvendigt med en delvis overdækning af bifunktionerne med haveanlæg.

Det spændende ved denne opgave var at der overalt blev stillet krav til at de anvendte materialer fremstod naturligt med det udseende de har. Derfor krævede det at arbejde blev udført med stor fagmæssig kvalitet.
Arbejdet blev udført til Bygherres fulde tilfredshed.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Løgumkloster Refugium
Entreprisesum: 8 mio. kr.

Flyvestation Skydstrup
Ny flyhangar i Skydstrup

Flyvestation Skrydstrup valgte Bo Michelsen som hovedentreprenør, da de skulle have bygget en ny flyhangar.

Det var en opgave, der stillede særlig store krav til detaljerne. Flyhangaren er blandt andet hjem for F-16 flyene, og derfor skulle betongulvet være usædvanligt stærkt og plant.

En anden udfordring var at få de enorme porte i hangaren til at åbne på meget kort tid.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Forsvarets bygnings- og etablissementstjeneste
Entreprisesum: 11 mio. kr.

Ældrecenter i Kolding med 4 boliggrupper med 8 lejligheder i hver

Projektet omfatter opførelse af 4 stk. boliggrupper indeholdende 8 lejligheder i hver gruppe, alt 32 stk. lejligheder med tilhørende fælles ophold og personalefaciliteter.

Aktivitetsbygningen indeholder grupperum med tekøkken, fælles køkkenog Bistro, personalefaciliteter, samt administration. I alt 3.200 kvm.

Det spændende ved denne opgave var brugen af specielle materialer. Der blev især i stor udstrækning brugt kobber som facadebeklædning. Derudover blev der håndteret store mængder meget forurenet jord som blev sorteret og derefter kørt væk.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Kolding Kommune
Entreprisesum: 34 mio. kr.

Opførsel af Slesviske Musikhus med høje krav til akustikken

Bo Michelsen har opført det Slesviske Musikhus i hovedentreprise for Haderslev kommune. Huset er opført i gule tegl, også indvendigt. Det der var særligt ved denne opgave var de meget specielle krav til lydisolering og akustiske materialer i selv musiksalen.

Dette lykkedes til fulde og vi har efterfølgende hørt at Bygherre er meget tilfreds med akustikken i musiksalen. Huset består af en ankomstfoyer med tilhørende øverum, og lydstudie. Administration med kontorer og velfærdsfaciliteter samt en musikstue med plads til ca.150 tilhørere og depoter til instrumenter mm.

Byggeriet af det Slesviske Musikhus forløb helt efter planen, og både tidsplan og budget blev overholdt. Byggeriet blev leveret uden mangler - i høj kvalitet og til stor tilfredshed for bygherren.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Slesvigske musikkorps og Haderslev Kommune
Entreprisesum: 14 mio. kr.

Udbygning af Hotel Svanen Billund

I Billund har Bo Michelsen udført en større udbygning af Hotel Svanen i hovedentreprise. På dette projekt var der sat store krav til os som hovedentreprenør, da tidsplanen for byggeriet var meget stram.

Hotel Svanen er løbende blevet udbygget siden 2003. Den seneste udbygning med 51 værelser, samt ny reception og restaurant, stod færdig maj 2008. Ved at have ekstra stor fokus på tidsplanen fra start lykkedes det at gennemføre det pressede byggeri til tiden, således at bygherren kunne afholde det planlagte bryllup dagen efter aflevering.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Hotel Svanen
Entreprisesum: 33 mio. kr.

65 elegante arkitekttegnede ejerboligere i Kolding

For Kuben A/S har Bo Michelsen opført byggeriet Sønderlunden i hovedentreprise. Sønderlunden er udformet som en meget organisk bebyggelse, hvor 65 elegante 1 og 2 plans arkitekttegnede ejerboliger er en integreret del af landskabet.

Alle boligerne har et boligareal på 105 m2 eller 140 m2, og er opført i gode og gedigne materialer samt i et formsprog, der er både enkelt og harmonisk. Boligerne, der er sammenbyggede i to eller tre enheder, har carport med integreret redskabsrum/udhus og overdækket indgang.

På projektet har Bo Michelsen A/S udført murer- og betonentreprisen i eget regi.

Entrepriseform: Hovedentreprise
Bygherre: Kuben Byg A/S og SMR Ejendomme
Entreprisesum: 70 mio. kr.

Copyright 2022. All Rights Reserved.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik