Det gode samarbejde

"Bo Michelsens oplæg var lige som det skulle være"


Alssund Kollegiet i Sønderborg er et af de projekter vi er særlig stolte af. Ikke kun fordi byggeriet er blevet super godt, men særligt fordi samarbejdet med Arkitekterne Blaavand & Hansson, LINK Arkitektur og rådgivervirksomheden Sweco forløb fantastisk.

Alssund Kollegiet i Sønderborg er et af de projekter vi er særlig stolte af.

Ikke kun fordi byggeriet er blevet super godt, men særligt fordi samarbejdet med Arkitekterne Blaavand & Hansson, LINK Arkitektur og rådgivervirksomheden Sweco forløb fantastisk. Særligt stolte, når bygherren Jørgen Sejrup, Kollegiernes Kontor, giver os denne hilsen med på vejen.

”Bo Michelsens oplæg var lige som det skulle være, både når det gjaldt selve løsningen, og når det gjaldt prisen. Så vi valgte deres bud, selv om vi ikke på forhånd havde erfaring med dem.

Alssund Kollegiet var en stor opgave for os. Det var første gang i 30 år, at vi byggede, så der var en del stress på fra vores side. Men vi kom levende igennem, både takket være en god bygherrerådgiver og Bo Michelsen. De ved, hvad de har med at gøre, er yderst professionelle og var med til at skabe tillidsfuld proces for alle parter hele vejen igennem. Der er selvfølgelig altid ændringer undervejs i så stort et projekt, men der var de meget fleksible, så vi fandt løsninger, der var en fordel for alle parter.

Jeg har selv en baggrund fra entreprenørbranchen, så jeg lagde meget mærke til den gode tone, der altid var på byggepladsen. Det var helt tydeligt, at deres underleverandører ikke var kede af at arbejde for dem”.

— Jørgen Sejrup
Bygningsinspektør Kollegiernes Kontor

Gå tilbage

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Cookie- og privatlivspolitik